Új időpontja van a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválnak valamint a Kárpát-medencei Filmszemlének!

2021. Szeptember 4-12.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a szervezők és a támogatók úgy döntöttek, hogy májusról szeptember 10-12-re változtatják a Fesztivál megrendezésének időpontját, bízva abban, hogy ebben az időpontban már minden lehetőség adott lesz arra, hogy a régió legnagyobb Természet- és Környezetvédelmi Fesztiválja megrendezésre kerüljön.

A Fesztivál idei témája „Érzékeny Bolygó”.

A Nemzetközi Filmszemlékre közel 2000 fantasztikus film érkezett a világ minden tájáról. A legjobb alkotásokat 2021. szeptember 04-12 között mutatjuk be Gödöllőn, valamint az Országos Filmnapok keretében több helyszínen és a helyi TV csatornákon. A vetítési programok 2021. júniusától megtekinthetők lesznek a www.godollofilmfest.com oldalon.

Azokat az alkotókat, akinek alkotása a zsűri elé került –így majd a katalógusban is megtalálható lesz. április 15-ig értesítünk

Azokat, az alkotókat, akiknek filmje bekerült a vetítési programba, valamint akiknek az alkotása a kategóriájában a Zsűri döntése alapján az első 3 közé került, május 15-ig értesítjük erről!

Várunk mindenkit Gödöllőre a Fesztiválra!

A programok a www.godollofilmfest.com oldalon megtalálhatóak lesznek július 15-től.

A Gödöllői Filmszemle mára a régió kiemelkedő nemzetközi eseményévé vált. 2019-ben a pandémia előtt közel 30000 látogatója volt a Fesztiválnak.

Bízunk abban, hogy idén az új időpontban legalább ennyien fognak a Fesztiválra ellátogatni és filmeket nézni a tervezett 6-7 helyszínen.

Gödöllőn két filmszemle kerül lebonyolításra 2021. szeptember 4-12 között .

Nemzetközi Természetfilm és Környezetvédelmi filmszemle szemle 7 kategóriában.

Kárpát-medence Természeti Értékei Filmszemle 3 kategóriában.

A Filmszemlék összedíjazása 17 000 Euró – 9 kategória győztest és 5-7 különdíjat adunk át 2021. szeptember 11-én a Filmszemlék Gáláján. 

A Fesztivál ideje alatt kb.100 filmet vetítünk ingyenesen, mellette közönségtalálkozók, szakmai programok színesítik az eseményt.

Találkozunk 2021. szeptember 4-12.